Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2010 21:46 - Запознайте се-човек е добре да има информация,защото няма как да знаем кога тя ще ни потрябва:-)))
Автор: merit Категория: Други   
Прочетен: 3054 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2011 11:32


ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ:ТРАНСФЕР ФАКТОР                       Трансфер фактор се нарича една специална формула от биологични  ингредиенти /запомнете тази дума -тя означава всяка една от съставните части на сложна животворна смес/.
   
                Трансфер фактор /ТФ/  на практика е най-важната нутриентна добавка за поддръжка и укрепване на имунната ни система. Чрез тази комбинация от 44 аминокиселини е намерено осигуряване на  цялостната защита на организма от тежки  здравословни заплахи. ТФ деликатно и фино  помага на  организма да направи бърза разлика между добрите и лошите клетки, като след това унищожава лошите /злокачествените/. За пръв път това е установено през 1949 година от доктора по медицина Шеруъд Лоурънс, когато изучавал предпоставките за предпазване от туберкулоза и открил, че съпротивителната сила на имунната система може да бъде подобрена чрез предаване /трасфериране / на определени  вещества, които се съдържат в  белите кръвни телца. Доктор Лоурънс прави своето революционно откритие, което се превръща в уникална страница на имунологията. Повече от 30 години, почти до края на ХХ век единствен източник за получаване на трансфер факторите е човешката (донорска) кръв, която е дефицитна, скъпа, а освен това има опасност да бъде непредвиден резервоар на различни инфекции, вирусни хепатити и ред други болести.
                 Откритието на новия клас лечебни препарати, определени като трансфер фактори става в същото време, в което са открити и първите антибиотици. Но антибиотиците, заради по-бързото и лесно производство, надделяват  и  получават бързо разпространение, докато ТФ остават на втори план- заради трудностите в технологичното  им производство . Отделен въпрос , че въпреки предимствата и ерата на антибиотиците, все пак има държави, където трансфер факторите остават като съществена част в лечебната медицина - Китай, Италия, Полша и др. В следващите 50 години след откритието на ТФ за тях са отделени всичко 40 милиона долара за научни изследвания, докато резултатите са обобщавани в над 3 000 научни публикации.
                     Технологичният процес по създаването на безопасни ТФ с широк спектър на действие обаче е налице едва в последните 5-6 години. Независими изследвания доказват, че Трансфер фактор 4Life буквално взривява имунната система, увеличавайки способността на биологично активните елементи, известни като натурални клетъчни убийци /Natural Cell Killers- НКУ / с 437 % , което е 10  пъти повече от известните ни най-силни изпитани имунопродукти или добавки. Натуралните клетъчни убийци имат особено избирателно отношение  към различните патогенни организми в имунната система. Най-важното е, че търсят, намират и разрушават заразените или злокачествените клетки, които се появяват в организма.
                 В наше време Трансфер Факторит е вече продукт, получаван не само от левкоцитите на кръвта, но и от изсушената коластра на млекопитаещи първескини /крави и други животни, които раждат за пръв път/ и жълтък от яйце.
 Ето едно сравнение на техните качества спрямо няколко от най-известните имуномодулатори и имунодобавки:
-Нони /моринда цитрифолия / –повишава  имунната защита с 15 %;
-Алое вера концентрат –повишава с 15 %;
-Кордицепс формула- повишава с 28 %;
-спори и екстракт от шийтаке- повишава с 42 %;
-ехинацея- повишава с 47 %
-мултивитаминна полизахаридна формула-повишава с 48 %;
-4 life Transfer Factor –повишава със 103 %;
-4 Life Transfer Factоr
Tri Factor Plus- повишава с 437 %
                    За да се подтвърди категорично силата Трансфер Фактора, решаваща роля изиграва доктор Роб Робъртсън. През 1974 година той завършва Висшето медицинско училище  към университета в Луисвил, после дозавършва образованието си като практикуващ лекар. Назначен е за директор на Центъра за неотложна помощ на болничния комплекс в Западен Кентъки в САЩ. През 1994 година д-р Робъртсън основава Център на здравето, където главната цел е да се приемат различни добавки и нутриенти по определени медицински съвети. Неговата дейност получава широко разпространение и одобрение в САЩ.
                                                                               
1                  В своите близо 20-годишни изследвания той отделя специално внимание и класифицира нов клас нутриенти под името ТФ /трансфер фактори/. Проследявайки всичко написано от 1949 година насам, Робъртсън вече е категоричен: „ това е нещо изумително, потресаващо, жизнено важно за укрепване и подсилване на имунната система.”                 От своя страна Медицинският институт по дълголетието в Калифорния също потвърждава в своите самостоятелни изследвания тази невероятна сила на ТФ.
                Универсалността на добавката Трансфер Фактор  се съдържа в много малките молекули на основните и съставки: природният белтък на лимфоцитите, изсушената  кравешка коластра и яйчен жълтък, така че те изключват всякаква  алергична реакция.
                През 2002 година, в майския брой на американското  списание по имунология  /mmunological Investigation A Journal of Molecular and  Cellular Immunology/ е публикувана статия на двамата учени Мейсън и Рошън, разглеждащи връзката между употребата на някои натурални  елементи и засилването на факторите, противодействащи на рака.
                  Според тях натуралните продукти могат да увеличат цитоксическата активност на НК клетките (убийците на рака) и на ТНФ (фактор некроза- умъртвяването на тумора),като едновременно с това намаляват повредените ДНК у пациентите в късен стадий рак. Предварителните изследвания са проведени в Медицинският център Енцинитас в Калифорния
                  Изследванията са направени в група от 20 пациенти, всички в 4 стадий рак : 5 –с рак на гърдата, 1-с рак на пикочния мехур, 2-с рак на простатата, 2- с рак на белия дроб, 3- с рак на стомаха, 1- с невробластом, 1- с мезотелиом.  Всички до един са с режим на приемане на допълнителна терапия, включваща използване на нутрицевтици.
                  В състава им влизат : Трансфер фактор плюс -3 таблетки, ИМУПлюс /IMUPlus/-той е с основна съставка от  неспиртен разтвор от белтъка на млечната суроватка, по 40 грама на ден. Освен тях са им правени и венозни инжекции (между 50 и 100 грама на ден)  и чрез поглъщане (1-2 грама на ден)  от витамин С, даван им е чай от гъбата агарик (агарик блазей) -10 грама на ден, смес от имуномодулатори , комбинация от витамини, минерали , антиоксиданти и имуностимулатори, екстракт от азотосъдържаща соя (тя има високо ниво на хенистеин и дадзеин- двете соеви съставки, които спират ръста на раковите клетки), андрографис-500 мг два пъти дневно. Правени са им всички предварителни тестове, свързани с имунологията. Най-важните им кръвни показатели са  следени редовно по време на експеримента. След 6 месеца 16 от 20 първоначални пациенти са не само живи, но и с много по-добро състояние от първоначалното. Специално е отбелязана силата на НК клетките (убийците на рака), много по-силни, отколкото е било първоначално. Съществено са подобрени  такива основни параметри като хемоглобин,  хематокрит и глутанион. Всички оживели са с качествено променено жизнено състояние. С изключение на появи на диария и сухота в устата, не са отбелязани никакви други странични действия. По такъв начин отново е доказано, че агресивната комбинация от имуноактивни нутрицевтици може да бъде много ефективна и при късните стадии на рака.
Още веднъж подчертаваме важната роля на Трансфер фактор, много по-силен и по –различен от всички познати в момента нутриенти. А направените клинични изследвания и опити доказват още едно важно нещо -Трансфер факторите могат да бъдат значително по-ефективни още в ранните етапи на онкозаболяванията.
                     Макар че механизмът на въздействието на ТФ върху имунната система е изучаван повече от половин век, едва в последното десетилетие се приема за безспорно, че ТФ е показал надеждни положителни клинични ефекти при вирусни и инфекциозни заболявания, предизвикващи тежки последици в живота на човека: херпесни поражения на кожата, хронични заболявания, туберкулоза, вирусен хепатит тип В и С , болестта на Лайм, немотивираните тежки астенични синдроми, бронхиалната астма, атипичният дерматит, псориазис...
А сега обърнете внимание и на този факт: удивителни резултати са получени при онкологичните заболявания, СПИН, болестите на Паркинсон и Алцхаймер, епилепсията,  детски аутизъм, захарен диабет, лимфогранулематозата или болестта на Ходжкин...
                                                                                                                  2 Руско допълнение към американската тема                          Казваме „СБОГОМ”  НА АНТИБИОТИЦИТЕ !
                         Руският пазар на средствата за лечение и профилактика вече се попълни и с новия препарат ТФ на компанията 4Life  Research /САЩ/. Неговите възможности са проучвани от руските учени цели 4 години.
                         Ето мнението на академик Анатолий Воробьов, д- р на м.н., завеждащ катедрата по микробиология, вирусология и имунология на Московската медицинска академия „Ил.Сеченов”: „Трансфер  фактор сам по себе си е природен пептид, чиято основна функция е да осигури на имунната система защита от всички видове микроби (вируси, бактерии, гъбички), от образуването на ракови клетки и други антигенни вещества, способни да нарушат жизнено важни процеси в организма.
                        Проучването на възможностите и действието на ТФ  е проведено в Министерството на здравеопазването и социалното развитие на Русия, в ММА „Ил.Сеченов”, в Руския национален онкологичен център „Блохин”, в Санкт -Петербургската държавна медицинска академия , в  Ростовския държавен медицински университет, в Алтайския държавен медицински университет.
                        Заключението: препаратът оказва влияние преди всичко на клетъчно ниво на имунната система. Академик Воробьов смята, че  предимството на Трансфер фактор  на американската фирма- производител „4Life Research” за разлика от другите известни имуномодулатори е в това, че притежава силно активиращо въздействие върху имунната система, има широк спектър на действие, абсолютно безвреден и безопасен, приема се перорално на капсули, няма странични действия и противопоказания, ефективен е както при възрастните, така и при децата.
                        В качеството си на хранителна добавка ТФ представлява както запатентованата композиция, която освен казания по-горе концентрат и хелатния цинк, включва и широко известните с имуномодулиращото си действие  екстракти от гъбите: агарикус , кордицепс, шийтаке, мийтаке, бетахакжан, (почти всички те са описани в книгата „Ракът ме целуна...”), а също и екстракти от лекарствени треви и растения: алое, соя, овес, листа от маслиново дърво, кора от лимон. Тази сложна формула , по пътя на синергичното си въздействие на всичките си  съставки, осигурява максимална ефективност преди всичко на клетъчния имунитет, засилва действието на клетки-убийци, които защитават организма и унищожават раковите клетки в него, стимулират синтез на интерлевкин ІІ, на гама –интерферона , без които тялото не може да се справи с рака.
                       Вече 5 години  в Новосибирск работи информационно- консултантски център на обществената организация „Фундамент на здравето”.  Центърът се оглавява от Галина Стрелцова , кандидат на медицинските науки, дългогодишен онколог. Не е случайност, че нейното внимание е приковано върху проблема на имунодефицита у човека, основната причина, поради която в човешкото тяло се появяват раковите клетки!
                       И тя, и академик Воробьов смятат, както впрочем и много онколози -имунолози по света, че като цяло населението на планетата е навлязло в особено опасен имунодефицит, затова се наблюдава повсеместно снижаване на имунорезистентността и възникването на различни тежки инфекции или вътрешни увреждания . Как да се спасяват или предпазват хората -това са вече новите въпроси пред имунолозите.
                      Макар че имунната система няма  централен регулиращ орган , тя е управляема и самоуправляема,  обяснява Галина Старцева. Нещо повече, образно казано, клетките си имат свой „химически” език, посредством който общуват помежду си, отделяйки при това общуване субстанцията цитокин. По такъв начин, изпращайки едни или други молекули, имунната система редовно дава информация в какво състояние са имунните клетки, и какво трябва да се направи, ако има нарушен имунен баланс.
                       Трансфер факторите са съвсем  малки молекули- те са по-малки от антителата почти 10-15 пъти.Точно с това се обяснява отсъствието на алергични реакции при приемането на ТФ.
                       Установено е, че ТФ състоят от три групи, наречени според основната им функция за имунната система: индуктори, супресори и антиген-специфични.
                       Всяка от тези три групи е готова да повиши съпротивителните сили на имунната система. ТФ като продукт на компетентна имунна система я обучава,  как да се защитава.
                                                                                                                                                   3                      Природата е уникална! Тя съхранява потомството чрез първия майчински дар- коластрата. Чрез нея ТФ се предава към новороденото, давайки старт на имунната им система. Коластрата е надежден източник за получаване на ТФ – не е прекалено скъп и напълно безопасен, тъй като в коластрата не попада нищо от опасните болести в кръвта. Интервю на Галина  Стрелцова
  
         -Галина Петровна, на пръв поглед всичко е така просто, пък и източникът, от който основно се приготвя продукта ТФ е лесно достъпен. Но защо само компанията 4Life Research се занимава с производството на ТФ? С какво е уникален този продукт?
         - Наистина, сега вече има немалко фирми, които доставят изсушена коластра. Но и в това производство, на всичките му етапи си има определени трудности. Например от 50 килограма изсушена коластра може да се получи само 1 килограм ТФ. А компанията 4 Life е изключителният патентопритежател  и използва екстракта от коластрата и жълтъка на яйцата  за създаване на бъдеща линия от комбинирани препарати.
         -Препаратът е регистриран от Руското министерство на здравеопазването като БАД (биоактивна добавка). Но нали ефективността на препарата е доказана с много клинични изпитания, проведени не само в чужбина, но и в редица големи институти и клиники в Русия. Може ли той по ефективност да бъде сравняван с лекарствата?
         -В съответствие със световните международни стандарти GMP   препаратът ТФ е регистриран както в САЩ, така и в още 35 страни на света в качеството на добавка, така бързо и евтино придоби популярност и беше класифициран в тази група, която се нарича парафармацевтика и е съвсем близо до лекарствените препарати.
        За да стане лекарство и да се продава по аптечните мрежи по света, за ТФ са необходими огромни финансови вложения на всички етапи, а освен това и дълги години изследвания (най-малко 10), след което скъпоструващата многомилонна реклама повишава цената на продукта . Всичко това води до оскъпяване и снижаване на ефекта от продукта. А тъй като  продуктът е натурален, вече с доказана безопасност, това позволява да бъде бързо регистриран като добавка и бързо да тръгне с ниска цена на пазара. А и още нещо много важно - точно такива продукти в момента са много необходими на хората, те трябва час по-скоро да научат за тях.
Факт е, че е създадено Научно международно общество по трансфер фактор и по неговата инициатива са проведени 11 международни симпозиуми по ТФ. Положителни резултати са описани при много инфекциозни и вирусни  заболявания.
        ТФ може да се използва както за профилактика, така и за корекция при имунен дефицит в качеството на спомагателен фактор при назначените фармацевтични продукти. Например при  приемане на антибиотици, при противовирусни препарати, при химио - и лъчетерапия. Приемането на ТФ преди и след операция снижава операционния стрес на организма, подобрява състоянието на имунната система ускорява процеса на оздравяване, силно намалява вероятността за следоперационни усложнения. Например при лечение на хламидоза включването на ТФ в лечебната схема позволява да се намали значително антибиотичното лечение... Освен това, руските изследвания показаха ефективността на монотерапията с ТФ, даже при такива сериозни заболявания,  като хепатит В и С, СПИН, херпес, псориазис...
           -Какви комбинирани препарати на основата на ТФ същестуват и за какво лечение са предназначени?
           -Има патентован чист концентрат, класически ТФ. Има продукти, съдържащи не само ТФ, но и други биологично активни компоненти. В зависимост от състава, продуктът може да стане целеви метод за корекции на едно или друго имунонарушение. Например ТФ
BCV е специална формула за пациенти със сърдечно-съдови заболявания.Тя съдържа ТФ,специално балансирани микроелементи за сърдечно-съдовата система, aминокиселини, свързващи се с всички други компоненти, редица витамини, коензим 10, екстракти от лечебни треви. Тази фолмула е много ефективна при атеросклероза, при възпалителни процеси на сърдечната стена и миокарда, инфаркт, инсулт.

                                                                                              4             При пациенти  с проблеми на аортата и коронарните съдове , след 2-3 –месечен прием отпадна необходимостта от тежки и скъпоструващи операции. Специално от този факт силно се заинтересуваха учените от редица руски кардиоцентрове, където в най-близко време ще започнат клинични изпитания.
         На мен ми се случи да наблюдавам пациент с много впечатляващи резултати след такъв прием.
         Много е интересна формулата за захарен диабет както за І, така и за ІІ тип... Съставът й довежда до коригиране на глюкозата в кръвта и в редица случаи при болните, особено при диабет ІІ тип, постепенно се намалява или отпада потребността от препарати, понижаващи захарта... Описани са случаи, когато след няколко-месечен прием на формулата ТФ за диабет, напълно са зарастнали раните по краката на пациента, в други случаи е отпаднала неоходимостта от ампутация на краката.
          Най-новите изследвания  на онкологичните заболявания чрез ТФ са концентрирани върху различни методи за възстановяване на отслабналата имунна система и повишаване на нейната функционална активност. Известен факт е, че ТФ силно увеличава способността на клетките-убийци на рака, така че на практика натуралните убийци разрушават поразените злокачествени клетки. Тази формула силно намалява страничните особености на химио- и лъчетерапията, задържа уголемяването на раковите клетки, стопира метастазите, подобрявайки качеството на живота на онкоболните и увеличавайки продължителността на живота им. Способността на ТФ да укрепи рязко имунната система донася съвсем нови възможности в новата и все пак отдавнашна концепция за „война с рака”.
         -Има ли аналог на този препарат с други биодобавки, в какво е неговата неповторимост?
         -На руския пазар в момента има над 4 хиляди биоактивни хранителни добавки. От личният ми дългогодишен опит с увереност мога да кажа, че Трансфер фактор е безпрецедентна добавка и тъкмо заради това тя ме заинтересува силно. Такова е и мнението на много авторитетни руски учени-изследователи, след
проведените изпитания.
                                                           Интервюто е от новоросийски вестник „Руско здраве и общество”
Послепис: авторът и създателят на препаратите на основата на ТФ е професор Келвин МакКосланд,  вицепрезидент на отдела за научни изследвания на американската компания „4Life Research” задопълнителна информация http: на руски   www.a-factor.com на английски    www.4Life.com e-mail: transferfactor4life@abv.bg skype: sianie74 GSM: +359/894664080



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - seo backlink backlink services
01.04.2012 04:42
greetings merit.blog.bg blogger discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective <a href=http://xrumerservice.org>backlinks service</a> Take care. Jason
цитирай
2. анонимен - Интересный форум для женщин
23.10.2012 22:49
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=490">тут</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merit
Категория: Други
Прочетен: 144762
Постинги: 43
Коментари: 39
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930