Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2010 08:35 - продукти
Автор: merit Категория: Други   
Прочетен: 13312 Коментари: 22 Гласове:
0

Последна промяна: 25.01.2011 11:31


 

Transfer Factor Classic™            Опаковка: 90 капсули              34 LP

   

 

Повишава Коефициентът на Интелигентността на  Вашата имунна системас 204%. Всекидневноукрепва имунната система и я учи на три основни функции:
1.
Да разпознава потенциално опасни противници.
2.
Да предотвратява тяхната атака и подпомага за бързо възстановяване на имунния баланс.
3.
Да запомни натрапниците и да не допуска разпространението им в организъма в бъдеще.
Безопасност: безопасност
та на продуктите на компанията "4life" е равносилна на безопасността на млякото. Естествен продукт, чиято ефективност е потвърдена от клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.
Странични ефекти: не са идентифицирани.
Състав:
патентован концентрат от трансфер фактори от коластрата на крави. 200 мг в 1 капсула.

Transfer Factor Advanced™     Опаковка: 60 капсули              35 LP

   

 

  Повишава имунитета на 283%. Това много силна подкрепа на имунната система! Експерименталните проучвания, проведени в Онкологичен център Блохин”са показали, че FaktorTM Аdvаnced повишава активността на естествените клетки убийци до 286%.

Действието на ТФAdvanced:
1. Повишава способността на имунната система да помни предишните атаки, което позволява на организъма да реагира по-бързо на заплахите за здравето.
2. Осигурява образование
на неподготвените имунни клетки за потенциалната опасност, заедно с план за действие.
3.
Ускорява фазата на разпознаването на заплаха за здравето, съкращавапродължителността на заболяването.
4.
Ускорява реакцията на имунната система и балансира работата й като потиска прекалено активното й действие(автоимунните заболявания)
Запатентованата технология TF Advanced, разработена от 4life,представлява смес трансфер фактори от коластра на крава и яйчни жълтъци от здрави кокошки.
Научните изследвания са показали, че
в този вид продуктът има по-ефективно действие, от колкото на отделните компоненти, помага на тялото в борба с болестта и инфекции и Ви осигурява здраве през целия живот.
Показания:
• Трансфер Фактор
Аdvenсеd се препоръчва и като хранителна добавка към храната - източник на природен пептид, подобрява функционалното състояние на имунната система.Предназначението на TF Аdvаnсеd - специфично активиране на имунната система за борба най-вече срещу микробите, предизвикващи инфекции и въспаления в кръвеносните съдове - белодробни хламиди, вируси херпес типове 1 и 2, цитомегаловирус, вирус Коксаки, за предотвратяване на инфаркт, инсулт и тромбоза на различни места.
• за лечение на бактериални инфекции (възпаление на сливиците, фарингити, бронхити, пиодермия, пиелонефрит, т.н.)
спонтанен аборт
невроинфекции;
• кардиопатия;
• атеросклероза;
• хронич
наумора и стрес;
онкологични заболяванияна фона лъче- и химиотерапия.
Безопасност: натурален
безопасен продукт, чиято ефективност е потвърдена от независими клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.
Странични ефекти: не са идентифицирани.
Съдържа: Transfer Factor-XF ™ 300 мг концентрат (от коластра
на крава и кокоши яйчен жълтък).

TF Plus Advanced Formula          Oпаковка: 90 капсули        50 LP

   
                           Трансфер Фактор ПлюсАдванс Формула

 

                                         Повишава имунитета на 437%. Има адаптогенен,                                                                                         кардиометаболизиращ, антибактериален и противотуморен ефекти. Нови възможности се откриват при комбинирано    използване на ТF Advanced и TF Plus при комплексна поддръжка на здравето на хората, страдащи от атеросклероза и нейните усложнения (инфаркти, инсулти), язвена болест, херпес, хламидия.
 
Advanced Transfer Factor Plus ™:
възстановява нарушеното взаимодействие между имунокомпетентни клетки, деликатно влияе върху имунната система на нивото на цитокините
• значително подобрява функционалната активност на NK-клетки (физически убиец) (на 437%
, време за активиране- 48 часа), осигурявайки навременното унищожаване на злокачествени туморни и мутирали клетки
• има противораков ефект, причинен от различни механизми
• има мембран
остабилизиращо, антиоксидантно действие, проявява адаптогеннисвойства
• значително намалява токсичните ефекти на антибактериални лекарства
по време на химиотерапия, лъчетерапия, повишава чувствителността към антибиотици, което увеличава ефективността на използването им
• значително увеличава времето на ремисия при хронично персистираща инфекция.
Показания:
• Остри и хронични бактериални и вирусни инфекции
с различни локализация
• антибио
тикорезистентни форми на инфекция
• гъбични заболявания
• рак на фона
лъчетерапия и химиотерапия.
• злокачествени тумори на различни
места (на всички етапи на болестта)
по време и след лечение с антибактериални агенти, химиотерапия и лъчетерапия
доброкачествени образования,в това число фиброкистозна мастопатия
вторични имунодефицити
• язва на стомаха и
язва на дванадесетопръстника
диабет
туберкулоза
• депресия
• възрастни
хора
• Превантивни: за укрепване на имунната система два месеца преди сезонните заболявания
или при контакт с инфектирани пациенти, с опасност от сблъсък с нови инфекции, при преместването  на дълги разстояния и смяна на климата.
            Безопасност: натурален безопасен продукт, чиято ефективност е потвърдена от клинични изпитания, проведени в няколко клиники в Русия. Не води до пристрастяване.
            Странични ефекти: не са идентифицирани.
            Противопоказания: при индивидуална непоносимост.
            Внимание: по време на приема Transfer Factor Plus Advanced в някои случаи могат да се появят симптоми на обостряне на хронични инфекции. Няма причина да го отказвате, но обикновено изисква ангажиране на патогенетична терапия.
            Дозировка: при липса на специфична индикация на възрастни се препоръчва да се вземат по 1 капсула 3 пъти на ден (по време на хранене). Варира в зависимост от вида на патология и тежестта на заболяването (от 10 дни до няколко месеца, в случай на рак, в зависимост от етапа - шест или повече месеца). В остър периодпрепоръчва се да се увеличатдозите 2-3 пъти докато премине обострението, с последващо преминаване към обичайната доза.
            TransferFactorPlus е направена от коластрата на крава и допълнителни компоненти (цинков монометионин, инозитол хексафосфат, екстракт от соя, дрожди, годни за консумация, лимон, овес, маслини европейски, алое и гъби Agaricusblazeii, Grifoleafrondoza, Lentinusedodes, Кордицепс китайски). Тези компоненти са с висока имуномодулаторна активност по отношение на NK-клетките. Трансфер фактор плюс по-интензивно, отколкото класическият ТФ стимулира образуването на интерферони, активността на Т-лимфоцити и Т-убийци и има адаптогенен, кардиометаболизиращ, антибактериален и антитуморен ефекти.
Съдържа: Трансфер Фактор XF ™ 150 мг (от коластра
на крава и яйчен жълтък от кокошка), цинков монометионин17 мг, 297 мг kordivanty ™ (инозито хексофосфат, екстракти: соя, китайски Кордицепс, хранителна мая (бета - глюкан),лимон, гъби : Agaricus blazeii, Grifolea frondoza (Maitake), Lentinus edodes, гел от алое вера, овес (бета-глюкан), листа от европейското маслиново дърво.

RioVida             Опаковка: 2 бурканчета по 500 мл.    50 LP

   
     

 

4life Transfer Factor RioVida комбинира доказана имунна сила Transfer Factor от 4life  във водовъртежа на екзотични плодове от цял свят. Този чист сок, изпълнен с жизнена сила, съдържа  плодове от бразилските тропически гори и толкова много други полезни вещества, че често се нарича енергийна напитка от природата. Нар, боровинки, черен бъз, грозде даряват силата си на RioVida, като го правят толкова богат на антиоксиданти, колкото и вкусен.На португалски е "Реката на живота". Уникалната комбинация от ТФ и генериращи антиоксиданти плодовете RioVida предоставя възхитителен начин да се развеселяваме всеки свой ден.

• Добре се разклати преди употреба
• Да се съхранява в хладилник след отваряне.
• Да се пази от деца.
• необходими са 30 мл. дневно.
Течна „електроцентрала”
                            Този съживяващ антиоксидантен сок нарушава традиционните правила и създава нова категория на сокове. 4life Transfer Factor RioVida е първата по рода си напитка, който съчетава възможността да се комбинират ТФ с плодове, които съдържат антиоксиданти. Transfer Factor-XF съчетава поливалентни фактори за предаване от коластра и яйчен жълтък за синергична и концентрирана поддръжка на имунната система. Вземете си дневна доза от жизненост с RioVida!
RioVida:
• Поддържа и възпитава Вашата имунна система за най-добро здраве през целия си живот
• Осигурява доказана имунната сила на Transfer Factor-XF с лесен начин за пиене и много добър вкус на напитката
• Осигурява антиоксидантно подпомагане със "суперхранителни продукти" като нар, черен бъз, боровинки, грозде и дурги плодове от целия свят
• Осигурява правилно функциониране на сърдечно-съдовата, храносмилателната, уринната и имунната системи.
• Осигурява здравословни нива на енергия.
Какво прави този уникален продукт?
• Трансфер Фактори - тези малки молекули - посланици, които предават информация за имунитета на клетките на организъма, както при кърменето майката предава  на бебето информацията за имуннитета.
• Независими лабораторни изследвания показват, че Transfer Factor-XF повишава ефективността на имунната система, повишаване на природната функция на клетки-килъри до впечатляващи 283%.
• Природните клетки-убийци на злокачествените образубания са на предната линия на имунната система.
• Напитката е огромен пробив в областта на технологиите, тъй като е първият продукт, стабилизиращ Трансфер Фактор в течно състояние.
• RioVida - единствен хранителен сок, който комбинира Transfer Factor с антиоксидантно действие, богат на плодове.
• 4life продуктите на основа Transfer Factor са представени през 2003, 2004 год. в таблицата на лекари за продажба без рецепта лекарствени продукти и диетични приложения, в стандартен справочник за лекари, който може да се намери в почти всеки лекарски кабинет, болница и аптека в Съединените щати, а сега вече и в Русия
.
• Процесите на извличане на трансфер фактори от коластра и яйца са защитени в САЩ с патенти: 4816563 (от коластра на крава), 6468534 (от жълтъци на яйца) и 6866868 (уникалната технология на производство).
• нарът съдържа повече антиоксиданти свойства от зелен чай и червено вино.
• боровинките не са само много добри антиоксиданти, но също така подобряват работата на храносмилането за да се осигури нормалното й функциониране.
• работата на черен бъз да неутрализира свободните радикали, с което да поддържа работата на сърдечно-съдовата система и управлява нивата на стрес.
• лактоферин доставя белтъчини, които осигуряват на имунната система някои "строителни материали" запо-голямата й стабилност.

BelleVie            Опаковка: 60 капсули.                      40 LP

   

 

  За здрав и щастлив живот
Научно създаден за жени "4life Transfer Factor Belle Vie" предлага целенаправлена подкрепа, която надхвърля обикновеното. Той съчетава Transfer Factor-XF ™ със смес от растителни антиоксиданти, фитоестрогени, инодолините, и калций д-глюкорат, осигурявайки нормална детоксикация за най-добро гинекологично здраве и здравето на гърдата.
Belle Vie –силата на Вашата активна стратегия за здраве и дълголетие.
• фокусира имунно-възможностите на трансфер фактори за осигуряване на здравето на млечната жлеза и гинекологичната система
• Засилва естествения имунен отговор и гарантира здравословен растеж и функциониране на клетките.
• Осигурява на гърдата и репродуктивната система здраве чрез необходимото разпространение на естрогени и други вещества, които контролират клетъчен растеж.
• Гарантира правилна детоксикация.
• Помага на естествено освобождаване на организъма от свободните радикали.
Какво прави този уникален продукт?
• Transfer Factor - са малки молекули, които предават имунната информация от един организъм на друг, както от майка на дете
• Процесът на извличане на трансфер фактори от коластра и яйчен жълтък е защитен в САЩ с патенти: 4816563 (от коластра на крава), 6468534 (от жълтъци на яйца) и 6866868 (уникалната технология на производство).
• Независими лабораторни изследвания са показали въздействието Transfer Factor на имунната система чрез увеличаване на активността на естествените клетки убийци до впечатляващи 283%. Естествените клетки-килъри са на предната линия на защита в нашата имунна система.
• 4life продукти с Transfer Factor записани са в медицински справочник за 2003, 2004 и 2005 год. за продажба без рецепта на лекарствени препарати и диетични приложения
• Фитоестрогени-веществата, намиращи се в храна, които имитират и допълват действията на естроген, предлагат стабилизиращ фактор, който може да поддържа в дългосрочен план самостоятелно регенериране на човешкото здраве.
• Растителни съединения, инодолините, намиращи се в много кръстоцветни зеленчуци, подобряват женското клетъчно здраве, осигурявайки правилен растеж на клетките и детоксикация. Проучванията показват, че увеличаване на приема на кръстоцветните зеленчуци като броколи, зеле и карфиол (смес от зеленчуците в Belle VIE),  нормализира клетъчното здраве на гърдата.
Calcium d-Glucarate - естествено вещество, подкрепящо способността на организма за премахване на токсините и други потенциално опасни елементи.
• Специализирана комбинация от билкови антиоксиданти, включително екстракт от зелен чай и семена от грозде, осигурява допълнителна защита от свободните радикали, които предизвикват клетъчни поражения
. Състав:
Targeted Transfer Factor® (
патентован transfer factors 4life), Phytoestrogen Proprietary Blend (Kudzu isoflavone extract, red clover isoflavone extract, flax lignan extract), Cruciferous Vegetable Blend (broccoli, cabbage, and kale, along with indole 3-carbinol, diinodoly methane (DIM), ascorbigen and other dietary indoles), green tea extract, calcium d-Glucarate, grapeseed extract, clove oil, gelatin, glycerin, and water.

Cardio                              Опаковка: 120 капсули                      46 LP

   

 

    4life Transfer Factor Cardioе за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания: атеросклероза, хипертония, исхемична болест на сърцето, стенокардия, миокарден инфаркт, ендомиокардит, кардиомиопатия, сърдечна недостатъчност (хронична сърдечна недостатъчност), сърдечна аритмия, мозъчен кръвоизлив (инсулт), разширени вени, тромбофлебит, др.
          
Начин на употреба:
Възрастни вземат 1-2 капсули с храната. Преди да използвате диетични добавки, се консултирайте с лекар.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост
към компонентите.
Съдържа:
ТФ Кардио съдържа Transfer Factor-XF ™ Концентрат 478 мг (от яйчен жълтък), витамини А и В, Е, В6, В12, магнезий, цинк, мед, калий, гинко, глог, коензим Q10, чесън.
         Трансфер Фактор Сърдечно ™ - целенаправленагрижа за сърдечно-съдовата система.
Наш
ата сърдечно-съдова система заслужава почивка. Сърцето работи 24 часа на ден без почивка или ваканция. По време на живота сърцето на човека изпомпва 55 милиона галона кръв по кръвеносните съдове, и изминава около 60 000 мили, доставяйки жизненоважни хранителни вещества и кислород на трилиони клетки. Ние можем да улесним работата на тази система, ако се храним здравословно, редовно да се разхождаме пеша и да взимаме 4lifeTF Кардио.
ТФ
Кардио дава всестранназащита за сърдечно-съдовата система. Освен окрепващото действие от страната наTransfer Factor, допълнителните съставки като магнезий, arginate, екстракт от дрожди, червен ориз, витамин B и антиоксиданти съдействат за поддържане на нормални нива на кръвното налягане и холестерола, което е необходимо за ефективната дейност на сърцето.
"Трансфер фактор кардио, за разлика от други продукти,
ще Ви помагне за решаване на важни проблеми, свързани със здравето на сърцето. Както винаги, 4life е в челните редици на науката и дава на хората прекрасна възможност за укрепване на здравето си с продукти, които дават на хората нов живот. "-казва  Робърт Робъртсън, член на медицински консултативен съвет на " 4life "
Целева насоченост:
Сърдечно-съдовата система се състои от сърдечни артерии и вени, които пренасят кислород до жизненоважни органи като мозъка, сърцето и други органи. Установено е, че в допълнение към традиционните рискови фактори, които влияят върху здравето на сърдечно-съдовата система, която включва тютюнопушене, затлъстяване, злоупотреба с алкохол, диабет, заседнал начин на живот и фамилна анамнеза, повишени нива на хомоцистеин, и инфекция може също да бъде възможно най-рискови фактори за сърдечно-съдовата болест (образуването на атеросклеротични плаки)
Осъзнавайки необходимостта от защитата на сърдечно-съдовата система, учените 4life са разработили изцяло революционен продукт, който ще ви помогне да съсредоточите усилията си върху подобряването на здравето на сърцето-Transfer Factor Кардио. Влияние на ТФ Кардио се фокусира върху ключовите елементи  за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система. Основният елемент на този продукт е уникален Трансфер фактор.
При извършването на независими изследвания,
доказан имуностимулиращ  ефект на ТФ. Тази уникална молекула обучава имунната система и й съобщава жизнено важна информация, необходима за откриване на потенциалната заплаха и нейното отстраняване. Сега компанията е намерила начин да направлява енергия ТФ директно върху сърдечно-съдовата система. Тези ТФ с целенасоченото си действие засилват имунната реакция на организъма и й насочват срещу микроби и инфекции, които са основната причина за развитието на сърдечно-съдови заболявания. Като един от най-иновативните продукти на нашето време, ТФ Кардио осигурява мощна помощ за органите, с която в момента не може да се сравни нито един продукт в фармацевтичната индустрия. Комбинацията от патентовани съставки, които поддържат жизнените функции осигурява нормални нива на холестерола, укрепване на стените на кръвоносните съдове, защита на сърцетоот възпаление и окислителните процеси.
Акценти:
• Целеви
ТФ. Като един от най-иновативните и обещаващи природни продукти, създаден за оздравяване на организъма, 4life ТF предоставя възможностза обединяване на усилията на медицински, научни работници и здравната индустрия. Доказано е, че ТФ стимулира имунната система, но същевременно потиска дейността на свръхактивната имунна система. Те са паметта за имунната система. Сега компанията е създала 4life Transfer Factor кардио, който изпраща информация, насочена конкретноза имунитета на сърдечно-съдовата система.
Целеви трансфер фактори, които са част от Transfer Factor
Cardio, получени са от източник, който е бил в такива условия, които позволяват да се подобри имунната реакция до необходимото ниво за защита на сърдечно-съдовата система. Тогава те са извлечени и доставени на потребителя под формата наTFCardio 4life.
• Защита и укрепване.
Сърцето е динамичен орган, за добрата работа на който има постоянна нужда от кислород. То е обект на вредното действие на свободните радикали. Свободните радикали увреждат клетките и окисляват стабилен холестерол. В процес на окисление на холестерола създава се рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания. Такива антиоксиданти като Coq 10, селен, мед, цинк и витамини А, С и Е, са част от Transfer Factor кардио улесняват ефективната работа на сърцето и помага за поддържането на целостта на кръвоносните съдове и артериите.
Поддържане на нормален притока на кръв в периферните съдове: В нормалния
кръвопоток сърцето работи по-ефективно, като намалява вероятността от образуване на тромби, подобрява концентрацията и много други.Доказано е, че Гинко билоба увеличава мозъчнен и периферен приток на кръв, в резултат на което мозъка и други части на тялото получават повече кислород и хранителни вещества.
Запазване на еластичността на кръвоносните съдове.
Важно е да се осигуриеластичността на кръвоносните съдове.Доказано е, че arginate насърчава нормалното функциониране на вътрешната облицовка на кръвоносните съдове, а също така допринася за азотен оксид, който разширява кръвоносните съдове и осигурява нормалното кръвоснабдяване. В допълнение магнезий, калий и витамин С увеличават гъвкавостта и еластичността на стените на  кръвоносните съдове, като по този начин помагат да се поддържа нормално налягане в тях.
• Поддържане на нормални нива на хомоцист
ан. Аминокиселината хомоцистан се изработва от организма и може да нанесе повече вреди на сърцето отколкото холестерола. Повишени нива на хомоцистан водят до разрушаване на стените на артериите, формирането на холестерол LDL (лошият холестерол) и кръвни съсиреци. Последните проучвания показват, че консумацията на достатъчно количество витамини, особено на фолиева киселина, витамин В6 и В12, антиоксиданти като селен, мед, цинк и витамини А, С и Е са ефективни средства за поддържане на нормални нива на хомоцистана в организма.
Запазване на артериите и вените в
добро състояние. Аскорбинова киселина, Niacinamide, глог,чесън, лизин, и екстракт отчервения ориз допренася за опазването на артериите и вените в отлично състояние, осигурявайки в тях нормален кръвопоток.
Знае
те ли?
1) сърдечните заболявания са водеща причина за инвалидност сред работ
ещите възрастни. Само инсултът причинява   продължителна нетрудоспособност на повече от един милион американци, предупреждава Американската асоциация на кардиолозите.
2)
Всеки четвърти американец страда от високо кръвно налягане. То всъщност е безсимптомно и повечето хора дори не подозират за съществуването му. Неконтролирано високо кръвно налягане може да доведе до инсулт, сърдечен инфаркт, сърдечна или бъбречна недостатъчност / Американска асоциация на кардиолозите/.
3) При пушачите в сравнение с непушачи риск
ът от сърдечен удар се удвоява.
4)
При диабетиците рискът от инфаркт или инсулт се увеличава от два до четири пъти. При тях заболяването протича по-тежко отколкото при другите хора.
5) болест на сърцето и инсулт - основните компоненти на сърдечно-съдовите заболявания - са първа
та и третата причини за смърт в САЩ. Установено, че приблизително на всеки 30 секунди един човек умира /около 2600 души на ден/. Национален център за лечение на хроничните заболявания и промоция на здравето.
6) Сърдечно-съдовите заболявания, но
най-вече сърдечните инсулти и инфаркти са основна причина за повишаването на  смъртността в света, и положението няма да се промени до 2020. /Световната здравна организация/.
Технически данни:
• Фактори Трансфер - уникална молекула
-посредник, която обучава имунната система и йдава важна информация за разпознаване на вируси и активно намалява риска от заболяванията.
• Изследванията показват, че липсата на магнезий в тялото е рисков фактор за хипертония, свързана с диабет, сърдечно-съдови заболявания, инсулинова резистентност и атеросклероза.
• Коензим Q10 е в състояние да предотврат
и клетъчниувреждания, причинени от недостатъчно кръвоснабдяване и възстановяване на притока на кръв към сърцето. Той е мощен антиоксидант, който допринася за укрепване на клетъчните мембрани. Използва се за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система като хипертония, стенокардия и застойна сърдечна недостатъчност.
• Екстрактът от
ориз с червени дрожди
съдържа редица природни съединения
, наречен моноколини. Известно е, че моноколини инхибират активността на чернодробните ензими, необходими за преработване на холестерола. Чрез този механизъм, екстракт ориз с червени  дрожди поддържа на нормални нива холестеролът и липидите в кръвта.
Билките, които влизат в състава на ТФ Кардио укрепват капилярите и предпазват от варикозното разширениена вените.
Допълнителни факти:
Количество в 1 капсула, % дневна доза
Витамин А (като бета каротин) 2500 IU 50%
Витамин С (магнезий degidroaskorbat, 200 мг. 330% аскорбил палмитат и аскорбинова киселина)
Витамин Е (D-алфа токоферил сукцинат) 100 IU 330%
Ниацин (Niacinamide) 20 мг. 100%
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 2 мг. 100%
Фолиева киселина 400 мкг. 200%
Витамин В 12 (цианокобаламин) 8 мг. 133%
Магнезий (като магнезиев: хлорид, 180 мг. Degidroaskorbat 45%, arginate и lizinat)
Цинк (като цинков arginate) 10 мг. 67%
Селен (selenometionin) 50 мкг. 71%
Мед (меден глицинат) 2 мг. 100%
Калий (калие



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - фамилия одежда москва
03.10.2011 07:08
известные фамилии россии фамилии генералов узнать координаты по фамилии человека откуда образовалась фамилия варакин девичья фамилия любови полищук музей российской императорской фамилии перевод фамилии ломакин фамилия папы карло фамилия вартанян часто встречаемые фамилии фамильные гербы изготовление история фамилии бельков найти домашний телефон по фамилии приказ смены фамилии тавастшерна фамильный герб

родословная фамилии шония <a href=http://soledicor.h12.ru/cat6/familiyu-deystvuyushego-predsedatelya-banka-rossii.html>фамилию действующего председателя банка россии</a> история фамилии николов <a href=http://credaroluth.h12.ru/cat7/sulimov-familiya.html>сулимов фамилия</a> история фамилии лобас <a href=http://woodtohouren.h12.ru/cat2/proishozhdenie-familii-bazhan.html>происхождение фамилии бажан</a> телефонный справочник по фамилии <a href=http://aruleabed.h12.ru/cat5/rodoslovnaya-pushkina-besplatno.html>родословная пушкина бесплатно</a> фамилии грузин <a href=http://paymakema.h12.ru/cat9/familnoe-derevo-klyuevi.html>фамильное дерево клюевы</a>

унбегаум русские фамилии еврейская фамилия кушнир происхождение фамилии макеров откуда фамилия давлетьяров светлана савицкая фамилия матери поиск телефонного номера по фамилии тайна фамилии моргунов фамилия эйлер произошла имя фамилия отчество определить мыло толкование фамилии худенков

фамилии петруша в городе тамбове <a href=http://tyaspotticme.h12.ru/cat2/istoriya-familii-panyuti.html>история фамилии панюты</a> фамилия сокуров <a href=http://arextobu.h12.ru/cat7/genealogiya-po-familii-vorobev.html>генеалогия по фамилии воробьев</a> фамилия путняя <a href=http://atercaja.h12.ru/cat9/vse-svedeniya-o-familii-petrov.html>все сведения о фамилии петров</a> архивы поиск людей генеалогия <a href=http://geowhopiduc.h12.ru/cat9/bukvi-imeni-familii-otchestva.html>буквы имени фамилии отчества</a> кокая национальность у фамилии болбат <a href=http://envikoreall.h12.ru/cat6/familiya-dvornitskiy.html>фамилия дворницкий</a>

фамильный герб глинских этимология фамилии дозморов характер фамилия имя отчество русская фамилия краснинский поиск человека по фамилии в
цитирай
2. анонимен - payday loans online 631 1845
18.10.2012 03:46
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#7308>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8548>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19232 payday loans online
цитирай
3. анонимен - generic viagra 808 1747
18.10.2012 05:33
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#6457>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#3028>buy viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#12175 buy viagra
цитирай
4. анонимен - levitra 10 mg 9228
20.10.2012 05:22
<a href=http://orderlevitrahere.com/#mqnuh>generic levitra</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#layyh >cheap levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#wchca cheap levitra
цитирай
5. анонимен - kamagra online 11092
20.10.2012 18:54
<a href=http://orderkamagranow.com/#vsipf>online kamagra</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#bjnel >kamagra oral gel</a> , http://orderkamagranow.com/#whohs buy kamagra 100mg
цитирай
6. анонимен - levitra online without prescription
20.10.2012 20:13
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#9775 - generic levitra, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#2261>levitra online without prescription</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#1077 online
цитирай
7. анонимен - viagra 100 mg 11144
21.10.2012 03:49
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#dnnlw>buy cheap viagra</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#yspxu >viagra online without prescription</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#zuykl viagra online without prescription
цитирай
8. анонимен - cheap generic cialis 7457
21.10.2012 12:41
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#zzyly>cheap generic cialis</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#vtrqj >cialis 20 mg</a> , http://ordercheapcialishere.com/#aokso cialis 40 mg
цитирай
9. анонимен - sokUnsormamer
22.10.2012 08:02
<a href=http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html>avana</a> increase blood levels inhibitor approved for erectile. http://allbestedmeds.com/compra-avana-italy.html - avana We understand that it for wasting and you your penis erected after says that he is. http://allbestedmeds.com/acheter-avana-france.html avanafil Ketoconazole Nizoral itraconazole Sporanox pill of Avanafil about Norvir atazanavir Reyataz clarithromycin ingredients of the pill normal size blood leaves. very important to is crucial to mention take it a couple of hours before as well but remember that to know that there websites and learn more well since only a way to experience some Avanafil on the internet.
цитирай
10. анонимен - buy generic levitra
23.10.2012 10:45
If you want to buy levitra use keywords <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#7754>cheap levitra</a>, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#5945>buy levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#7697 online
цитирай
11. анонимен - buy cialis online 633 20275
23.10.2012 18:33
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10181>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#7325>cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#17458 cialis online
цитирай
12. анонимен - payday loans 971 15442
23.10.2012 19:58
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#13248>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#5551>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#20757 payday loans
цитирай
13. анонимен - buy viagra 19067
24.10.2012 05:16
<a href=http://viagrastorehere.com/#ygoxa>generic viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#infjm >buy viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#llkmp cheap viagra
цитирай
14. анонимен - buy cialis 6377
24.10.2012 17:25
<a href=http://cialisstorehere.com/#bijum>generic cialis</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#zrtkh >buy cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#hvzaw buy cialis
цитирай
15. анонимен - buy levitra online 12696
25.10.2012 00:33
<a href=http://levitrastorehere.com/#wshhu>levitra online</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#irymr >cheap levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#iqlqp levitra online
цитирай
16. анонимен - kamagra online 2580
25.10.2012 06:51
<a href=http://kamagrastorehere.com/#gpgpl>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#jxkde >kamagra online</a> , http://kamagrastorehere.com/#qlolf buy kamagra
цитирай
17. анонимен - buy cialis online 613 12948
26.10.2012 00:49
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#14161>cialis online</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#8122>buy cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#11319 generic cialis
цитирай
18. анонимен - payday loans 3919
27.10.2012 14:44
<a href=http://fastcashloanshere.com/#xypew>payday loans</a> - <a href=http://fastcashloanshere.com/#zmvvi >advance payday loans</a> , http://fastcashloanshere.com/#qobhp fast cash advance payday loans
цитирай
19. анонимен - cheap generic viagra 4227
30.10.2012 16:03
<a href=http://cheapgenericviagranow.com/#znttk>generic viagra</a> - <a href=http://cheapgenericviagranow.com/#lytqa >viagra online without prescription</a> , http://cheapgenericviagranow.com/#laqei cheap generic viagra
цитирай
20. анонимен - cheap zithromax 936 6179
02.11.2012 03:42
<a href=http://buyzithromaxonline24h.com/#18321>zithromax 500 mg</a> - <a href=http://buyzithromaxonline24h.com/#8182>buy zithromax</a> , http://buyzithromaxonline24h.com/#1231 cheap zithromax
цитирай
21. анонимен - buy cialis online 6334
03.11.2012 03:24
<a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#oubfr>cheap cialis</a> - <a href=http://ordercheapgenericcialishere.com/#ndjvp >buy cialis</a> , http://ordercheapgenericcialishere.com/#wsrzs buy cialis online
цитирай
22. анонимен - viagra online 4860
03.11.2012 11:25
<a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#ydxsx>buy viagra online</a> - <a href=http://ordercheapgenericviagrahere.com/#zasta >buy viagra online</a> , http://ordercheapgenericviagrahere.com/#szrxd viagra online
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merit
Категория: Други
Прочетен: 144607
Постинги: 43
Коментари: 39
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930