Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2011 08:02 - Kakвo e Transfer Factor,каква е неговата роля за здравето и имаме ли необходимост да го приемаме?
Автор: merit Категория: Други   
Прочетен: 1992 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2011 09:19


Имунитета….Това е най-сложната система в нашето тяло.

От това с каква  сила работи нашият имунитет  зависи  състоянието на нашите органи.

Важно и от значение за имунитета ни е имунния опит,който носим в себе си още от раждането си.Много често предразположеността към заболяване,както и устойчивостта на организма към болести се предава по наследство.

Всеки човек притежава различен запас от антитела,който го правят устойчив или податлив на заболяване при среща с болестотворни микроорганизми.

За правилното функциониране на имунната ни система и нейната сила ,реакция и защита зависи до голяма степен освен имунния опит и начина ни на живот.

Искам да ви попитам :

*Колко от Вас живеят в екологично чист район с чист въздух?….заводи,коли ,отровни газове ..тук в Бургас  си имаме „Нефтохим”……

 *Колко от вас се хранят пълноценно и балансирано?-преяждаме,много кисело,много солено,често гладуваме като изтърваме хранене защото сега сме заети и вечер наваксваме

*Знаете ли винаги какво съдържат храните ,който консумирате пестицидите с който са обработени….хляба-житото от къде е ….

А салама…каймата… с какви химикали е оцветена, за да има хубав цвят,пилетата…..добавките, който им се дават ,за да растат бързо и когато се наредим пред щанда да изглеждат като 2 годишни.

*Колко от нас пият чиста,филтрирана вода…

*Колко от нас живеят спокойно без стрес,винаги имат положителни мисли спят от 8-10часа на денонощие?
Знаете ли ,че България се намира на второ място в Света по броя на смъртните случай от сърдечно-съдови  заболявания.Над 70% от мъжете над 60г имат болно сърце.Това са данни за 2010г.

*Ходите ли пеш за здраве?

Ние ежедневно съсипваме нашата имунна система …..с начина си на живот…

Ставаме сутрин и веднага влизаме във война съзнателно или несъзнателно с нашия имунитет.

Мръсен въздух,кафенце,цигарки,сокче с консерванти…мазна баничка бързайки към работа,вечер прибирайки се вземаме нещо набързо от магазин,стреса който натрупваме  в работата, разправиите с новите комшии на етажа и какво ли не…..

Имунната ни система направо полудява.Чуди се от къде да  започне.

И така лека полека,ден след  ден започва да отслабва.

При тези състояния  много често организма ни започва да работи объркано.

Става  неспособен да управлява правилно обменните процеси в организма,баланса  на веществата се нарушава,получава се дефицит на едни вещества за сметка на други,в резултат на което действието на имунната ни система като цяло работи недостатъчно или в ущърб.

Тези състояния на организма предразполагат към чести инфекции и невъзможност да се изхвърлят изменени и болни клетки от тялото,което води до чести и продължителни заболявания,изпадаме в депресии.

Знаете ли, учените са установили ,че е по добре да получим 1 голям стрес на ден отколкото 1000малки ежедневно.

През 1949г Д-р Лоурънс прави научно откритие:

„Имунният опит”може да се предава от донора към реципиента чрез екстракта на белите кръвни телца. Молекули който нарича Трансфер Фактор.

Трансфер Фактор са информационни молекули състоящи се от 44 амино-кисилини и участва в строежа на нашето ДНК.Тези молекули са с тегло под 3кило далтона ,който са с абсолютно естествен произход и въпреки усилията на учените да ги възпроизведат по изкуствен начин това не се е случило.

Големите фармацевтични компании не са доволни няма химия ,няма продукт….

За много от нас е ясно ,че независимо от непрестанните открития в областта на медицината и фармацевтиката сякаш ние напоследък сме все по болни,появяват все по сложни и по трудно лечими болести.

Това се дължи на нашият имуннитеит на начина по който живеем.

Но благодарение на този човек днес ние имаме напълно естествен,природен продукт,който е доказано,че лекува 95% от всичките човешки заболявания.

Това е молекула,която е в нас.Ние се раждаме с нея и не само ние,но и всички гръбначни на планетата земя.И с напредването на възрастта тя се изчерпва и се оказва ,че все по трудно надвиваме болестите.Именно тук е ролята на ТФ

Представете си ,че седите с приятели на маса в това новото заведение за което говорят всички……….Говорите си сладки приказки ,пиете си кафето и безгрижно обсъждате поредната рокля или новият си работодател .На съседната маса стоят семейна двойка и жената киха.Малките капчици се разпространяват със скорост 185км. в час.Може да се заразите за няколко секунди.За съжаление точно днес и точно в този момент имате не добър късмет и вдишвате.В резултат на това инфекцията вече е във вас .Вие дами и господа сте новата им жертва.

Какво трябва да направи вашата имунна система. Веднага трябва  да реагира, да улови нежеланите гости и да ги неутрализира,като уведоми клетките килари или така наречените бели кръвни телца.И ако тази информация се забави...от вашия нос микробите навлизат вътре в тялото и започват  възпалителни процеси или можем да си докараме една класическа настинка.

Ако обаче Вие сте пили или пиете ТФ,или имате достатъчно от тази молеула във вашето  тяло имунитета Ви е здрав,информацията се предава по най-бързия начин на челният отрядот клетки килари-бели кръвни телца и се разминаваме с нищо или с леко не разположение.

ТФ продуктите се употребяват както за лечение на сериозни заболявания:

рак,псоиазис,диабет,мозъчни,сърдечно-съдови ,в лечението на зъбите,кожата и т.н., така и за профилактика и лекарите в другите страни го препоръчват преди смяната на сезоните именно когато е бума на вирусните инфекции.

Вие вземате решение как да постъпите …не вашия съпруг,майка,приятел или комшия….Вие и само Вие носите отговорност за вашето здравословно състояние.

Всички имаме по възрастни роднини…

Те имат куп заболявания и това не е случайно. С годините молекулата Трансфер Фактор се изчерпва и на организма му е все по- трудно да се справя с различните заболявания .

Искате ли да ходите по лекари,да правите безброй изследвания….да следите постоянно някакви стойности ,кръвни картини,инсулин,кръвно налягане……

Здравето да е бреме за вас…Да се оплаквате …Да сте в тежест на семейството…

Едва ли…..Аз поне не искам….

Избора е ваш…

 Споделям тази информация  тук  с цел да дам информация за един нов продукт,но нов за нас Българите, който е революция в имунологията и с който работят лекари в над 63страни от цял свят. …

 Целта ми  е да Ви информирам,а как Вие ще постъпите с тази информация е избор на всеки един,решението си е ваше…..

Само искам да Ви попитам…

Ако знаете,че има нещо което може да помогне на вас или на ваш близък да реши свой здравословен проблем ...ще мълчите ли…или ще споделите ли с него…..е аз това правя…аз споделям …споделям с вас,с хората който срещам с мойте приятели …аз съм направила своя избор…

ТФ –е имунно-коректор,той е имунно-модулатор за разлика от всички останали.Влияе на имунитета до 428%.Когато е нужно го повдига а когато трябва го намаля.Той повишава интелигентноста на клетките килари.Учи имунитета как по най-бързия начин да открива  и предава на клетките килари-белите кръвни телца ,че в организма ни  е навлязал заразител,за да могат те да се групират и съответно да унищожат заразителя.Продуктите на 4LIFE с молекула трансфер фактор са една възможност да сме по здрави и по устоичиви на заболявания.
Това е  една малка част от продукти с целева насоченост:
REKOL-Продукт разработен специално за мозъка.

BCV-За лечение на :

сърдечно съдовата система,кръвоносна система,атеросклероза,хипертония,сърдечна недостатъчност,мозъчен кръвоизлив,разширени вени,тромбофлебит и др.

GLUCOACH-Цялостна грижа за метаболизма,храносмилателната и ендокринната система.Насочен е към поддържане на нормалните нива на захар

AMJ-Продукт за поддържане на ставите,мускулно-скелетната и нервна система.

RITESTART men-Поддържа работата на различните системи в мъжкия организъм

Подържа здравето на кожата

 ----------------------- на ставите

Укрепва сърдечно-съдовата и кръвоносна система

Подобрява зрението и здравето на очите 

RITESTART women

Поддържа работата на различните системи в женския организъм

------------здравето на костите

------------------------на кожата

------------хормоналният баланс

Подобрява зрението и здравето на очите

Трансфер Фактор Plus
Въздейства на имунитета на 428%.Използва се при сериозни  заболявания където  е необходима незабавна намеса.Онкологични  заболявания,автоимунни ,псориазис,алергии,асма.....

Има подмладяващ  ефект.Пиенето на ТФ 6м клетките се подмладяват с 8 години.

И  ако мога да направя едно обобщение :

Трансфер Фактор е:

*Информационна молекула която обучава нашият имунитет как по най-добрият начин и бърз да се справи с заболяванията .Участва в нашето ДНК

*Действа чрез нашата кръв на клетъчно ниво

*Разпознава и дава информация

*Унищожава

*Запомня

*Помага за над 95%от всички човешки заболявания

Ако сами не вземем решение да си помогнем няма кой отвън да го направи,ако не започнем да живеем пълноценно и осъзнато….ако не спрем да пушим по 2 кутии на ден или да прекаляваме  с алкохола,да преяждаме или стоим гладни ….няма да сме здрави….обърнете внимание на тези неща ,обърнете внимание и на близките си…

Марияна Павлова

За повече информация на :

transferactor4life@abv.bg

skype:sianie74

tel:+359 894 66 40 80







Гласувай:
1


Вълнообразно


Предишен постинг

1. анонимен - Рiч Харвест - Продаж пестицидів і агрохімії в Україні
05.03.2012 11:50
<img>http://i077.radikal.ru/1203/50/5eb5ee1ee30d.jpg</img>

«Річ Харвест» в перекладі означає «щедрий урожай». Так ми вирішили назвати нашу компанію, бо саме щедрий урожай є запорукою благополуччя як сільськогосподарських підприємств і фермерів, так і держави.

Продаж пестицидів в Україні: «Річ Харвест» є партнером, а також ексклюзивним представником ТОВ «Франдеса» - виробника засобів захисту рослин в Республіці Білорусія. Завод «Франдеса» побудовано з дотриманням усіх необхідних сучасних вимог по забезпеченню високої ефективності препаратів і екологічної безпеки. Сучасне обладнання дозволяє виробляти різні препаративні форми пестицидів: концентрати емульсій, концентрати суспензій, водні розчини і водорозчинні концентрати.

<a href=http://richharvest.com.ua/ru/pesticides/protectantes/>отзывы на протравители клубней картофеля</a>

<a href=http://richharvest.com.ua/ru/pesticides/buy-pesticides/>куплю пестициды для подсолнуха</a>

<a href=http://richharvest.com.ua/ru/pesticides/glyphosates/>глифосат калийная соль монсанто патент</a>

<a href=http://richharvest.com.ua/ru/catalog/rangoli/insecticides/>фунгициды названия препаратов</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merit
Категория: Други
Прочетен: 144796
Постинги: 43
Коментари: 39
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930