Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2011 11:49 - Tрансфер Фактор-околна среда;стрес;небалансирано хранене;генетични дефекти;неадекватно физическо натоварване
Автор: merit Категория: Други   
Прочетен: 2303 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 19.03.2011 09:24


Грип и вирусни инфекции

Намираме се в период, когато зачестяват вирусните и бактериалните инфекции на горните дихателни пътища, между които и грипната инфекция.
В сезона на инфекциите е важно да се предприеме подходяща имуностимулация, особено в уязвимите групи на децата, често боледуващите и хората с хронични заболявания.
Успешната имуностимулация съчетва няколко подхода:  хомеопатия, добра хигиена на живот, прием на подходящи фитопрепарати и хранителни добавки.
При нормални условия, имунната система на човека е призван за борба един нашественик, само когато това е необходимо. Но с нашите бързо и постоянно променящия се модерен начин на живот, хората рядко се грижи за себе си, и резултатът е обременен имунната система в състояние да ви защитава от болести.
Силата на имунната защита при всеки човек е различна...
Доколко и с каква сила работи имунната ни система зависи от състоянието на собствените ни органи и гените, които носим. Важно е органите на имунната система да са здрави и да функционират правилно. От значение е и колко “ключа” за изграждане на силен имунитет сме получили от родителите си. Предразположеността към заболяване, както и устойчивостта на организма към болестите се предават по наследство.
Какъв имунитет имаме зависи и от прекараните заболявания и проведените имунизации. Прекомерната среща с болестотворни микроорганизми, честото боледуване водят до изтощаване на организма и съответно до намаляване на защитните сили
Всеки човек притежава различен набор и запас от антитела, което го прави устойчив или податлив на заболяване при среща с болестотворни микроорганизми.
От какво още зависи имунитетът?
За правилното функциониране на имунната система и силата на защитните реакции на организма от особено значение е начинът на живот. Стресът, физическото изтощение, неправилното балансиране на режим на работа и почивка потискат способността на организма за правилна защитна реакция.
При тези състояния организмът започва да работи “объркано”. Той става неспособен да “управлява” правилно обменните процеси в организма, балансът на веществата се нарушава, появява се дефицит на едни вещества, за сметка на други, в резултат на което дейността на имунната система като цяло работи недостатъчно или в свой ущърб. Защитните сили намаляват. Тези кризисни състояния на организма предразполагат към чести инфекции и неспособност да се “изхвърлят” изменени клетки в тялото, което води до чести продължителни заболявания и увреждания.
Как да поддържаме имунитета си на ниво
За стабилното състояние на имунната система от значение е да няма наличие на дефицит или пренасищане в състоянията, независимо дали става въпрос за физическо или психическо натоварване, сън, хранене. Имайки предвид, че живеем във време на постоянен стрес, в замърсена околна среда, спазването на умерен компенсиращ режим на натоварване, щадящ имунната система е задължителен. Така организмът ще може да си вземе нужните вещества и да функционира правилно. По този начин не само че ще успее да се справи и изхвърли срещаните вредни частици, но и се намалява рискът за разстройство на метаболитните процеси в организма, чиито “механизми” са изключително фини и чувствителни. Балансираният начин на живот гарантира “успешната работа” на имунната система, съответно нашето здраве и дълголетие.
Пълноценно хранене като част от балансирания начин на живот
За да е здрава имунната ни система от не по-малко значение е да се придържаме към пълноценен режим на хранене. Това значи не само да се храним редовно, за да набавяме необходимата енергия на организма. Храната ни трябва да съдържа максимално количество полезни вещества, които организмът да използва за градивен материал на клетъчно ниво. Приемът трябва да осигурява достатъчно и балансирано различни компоненти. Освен това тези хранителни вещества трябва да са максимално изчистени: да не съдържат токсини, канцерогени, свободни радикали. Така със сигурност улесняваме дейността на имунната система и тя няма да се натоварва излишно като отстранява допълнително вредни частици. Отделно самата имунната система се нуждае от определени хранителни вещества и съставки, с които да поддържа своите органи и клетки, да произвежда защитни течности и те трябва да се приемат редовно. А в случай,  че защитните сили на организма са понижени да се приемат такива, които да ги стимулират и поддържат в активно състояние.
Фактори, които имат неблагоприятен ефект върху имунната система:
  • радиация,
  • използване на пестициди,
  • канцерогенни химикали,
  • замърсена околната среда (транспортни артерии, улици, промишлени зони),
  • отравяния,
  • дим (тютюнев и друг),
  • инфекции: бактериални, вирусни, гъбични и пр.
  • лекарства: прилагането им изисква лекарско наблюдение, свързано с механизмите на обезвреждане и елиминиране на нежеланите странични ефекти,
  • небалансирано хранене: прекомерна употреба на определен тип храни – много сладко, солено, мазно; преяждане и гладуване; лош баланс на минерали и пр;
  • използване на хранителни подобрители, особено аромати и оцветители,
  • стрес, отрицателни емоции, негативизъм, негативно отношение към живота,
  • неадекватно физическо натоварване – вредни са и двете крайности, обездвижването и прекомерното физическо изтощаване,
  • генетични дефекти, наследствена информация и др.
ТФ е най-ефективният имуномодулатор в света! Той надминава няколко пъти по ефективност съществуващите в момента естествени и фармакологични имуномодулатори, включително „интерлевкин-2”. Затова лекарите наричат Трансфер фактор „Златен интерлевкин”. Уникалността на Трансфер фактор е доказана,чрез ред научни и клинични изследования.
От откриването на Трансфер фактор (1949) в света са проведени 11 международни симпозиуми, които обединяват лекарите от цял свят, споделящи резултатите, получени при използване на Трансфер, фактор включително СПИН. От 1949 г. до момента в света са публикувани повече от 3000 научни статии за Трансфер фактор. Изследвания също така са се правили и в бившия Съветски союз. Сега продуктите на компания 4Life са позволени за употреба в Русия от Министерсвото на здравеопазването и се включват е леченията на пациентите в клиниките и болниците. От PDA също от няколко години поред 4Life получават рарешение да се употребяват продуктите с марка  Transfer Factor™  в клиники, болници и лекарски кабинети в САЩ. Трансфер Фактор продуктите имат и позволение да се разпространяват и в страните от Евросъюза.
Какво е Трансфер Фактор?

То
ва е верига от малки молекули (пептиди), носещи информация от всички заболявания (бактерии, вируси, ракови клетки), с които се е сблъсквал организмът по време на живота си. Трансфер факторите присъстват в кръвта, лимфната течност, но особено богата на тях е коластрата. По тази причина тя е един от основните източници на тяхното получаване. (Учените са установили, че при хората и при всички гръбначните Трансфер факторите са еднакви).
Предназначение.

Трансфер Фактор се използва успешно в течение на много години за лечение и профилактика на най-различни заболявания: бактериални, вирусни, гъбични, паразитни, нервни, алергични, ендокринни, туморни (включително рак), имунодифицитни (първични и вторични).
До този момент в много страни по света са получени многобройни клинични подтвърждения, трайни устойчиви резултати от лекуването на заболявания, при които с никакви средства не се е успявало да се постигне значителна положителна динамика или се е постигало много трудно и скъпо.
Говорим за такива инфекциозни болести като ОРВИ, грип, ХИВ, херпес, хепатит В,С, туберкулоза, както и за такива сериозни заболявания като СПИН, рак и други тумори (аденоми, миоми, мастопатии).
Сърдечно-съдовите заболявания са „убиец № 1” в света. Наскоро учените доказаха, че всички те имат инфекциозен произход. Ето защо Трансфер Фактор позволява да се отстранят причините за тяхното възникване, и дори повече - да се премахнат последиците. Практиката показва, че приемането на Трансфер Фактор дава още по-големи резултати, отколкото успешно проведаната скъпоплатена и опасна операция байпас. За първи път в историята се появява възможността за отстраняване на причините за алергиите и автоимунните заболявания като астма, диабет, заболявания на щитовидната жлеза, множествена склероза, артрит, артроза, остеохондроза, както и на по-голямата част от кожните заболявания: псориазис, екземи, невродермит и т.н., червен системен лупус и др.
По-рано това не се е лекувало. Лекарите са се борили със симптоми и последствия, подтискайки цялата имунна система, вследствие на което пациентите са получавали влошаване по всички инфекциозни и туморни процеси. Днес това вече се лекува с помощта на Трансфер Фактор. Което е много важно, защото от гореспоменатите болести страда в различна степен повече от половината население на Земята.
Подмладяване на организма.

4 седмици използване на Трансфер Фактор позволява да се намали биологичната възраст на човека средно със 4 години. Това означава, че сега за първи път в историята човечеството може да вземе под постоянен контрол състоянието на своята имунната система, като по този начин превърне втората половина на живота си от мъчително доживяване и непрекъсната борба със старостта и многобройните болежки в активно дълголетие с качество на живот, както в младостта!

Безопасност.

Трансфер Фактор е ЕДИНСТВЕНИЯТ препарат, който няма нито ограничения при употреба, нито противопоказания, нито алергии или други странични ефекти. Той е подходящ и необходим за всички - от новородените до най-възрастните хора, ефективен и безопасен при приемане дори от болните в реанимация. Той се комбинира с всякакви средства на лечение. По-рано този препарат е бил много дефицитен и скъп. Сега той е достъпен за всички, които имат нужда от него. Нека запознатите с тази животоспасяваща информация хора в най-кратки срокове е предават на останалите.
За повече информация:
skype:sianie74
e-mail:transferfactor4life@abv.bg
0894664080





Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Most powerful&cost effective SEO service in world get up to 100K backlinks now!
30.01.2012 14:37
Best backlinks and website traffic service - we publish your marketing message up to 100'000 forums worldwide price starting only from $29 Get amazing web traffic using amazing backlink service available. We can post your marketing post up to 100’000 forums around the web, get thousands of backlinks and amazing targeted online web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merit
Категория: Други
Прочетен: 144743
Постинги: 43
Коментари: 39
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930