Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2011 19:34 - Онкология
Автор: merit Категория: Други   
Прочетен: 2777 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 19.03.2011 09:20


Онкология и имунитет

                         ИНТЕРВЮ С ЛЕКАР – ОНКОЛОГ  
 
ИРИН
А АЛЕКСАНДРОВНА ИВАНОВА   

Болница № 123 ФМБА гр. Одинцово Московска обл.
imageДобър ден, докторе! Бихте ли ни казала първото Ви впечатление за Трансфер Фактор?

Приех много добре информацията за Трансфер Фактор. Вече 11години се занимавам с нутрициология (наука, изучавща биологично –активните добавки или БАД),  продължавайки  работата си в официалната медицина. Тази информация за мен не беше непозната, но продуктът на базата на ТФ срещам за първи път. Ние свикнахме с твърдението, че БАД е комбинация от витамини, минерали и растителни компоненти в капсулa. А в случая Трансфер Фактор е нещо различно. Честно да си призная не веднага  осмислих, какво е ТФ. Приех информацията, но за да я разбера ми трябваше време. Допускам, че това е качеството на  характера ми - да нареждам получената от мен информация изрядно по рафтчетата в главата ми.

Когато разбрах възможностите  на Трансфер Фактор, се появи усещането, че отдавна съм го търсила и чакала да се появи. Сега, знаейки за продуктите на основата на ТФ от компанията 4Life, аз знам, че мога да помогна  при много проблеми и това почти винаги е достатъчно.

- В началото сама ли започнахте да взимате Трансфер Фактор или видяхте резултати при Вашите пациенти?

Аз се доверявам на нутрицевтици, защото работя с тях много години (не считам за правилно да ги наричат биологично активни добавки). Трансфер Фактор е абсолютно безопасен, няма противопоказания, не може да се предозира, съответно може само да помогне, но не може да навреди. Аз самата и моите близки използват ТФ и го препоръчвам на моите пациенти. Сега, когато знам за Трансфер Фактор и възможностите му, аз съм спокойна, че здравето в семейство ми и на близките ми е защитено. Радвам се, че имам ТФ и мога да казвам за него на пациентите ми, приятелите ми и роднини. Съветвам ги да го използват, за да подобрят здравето и да повишат качеството на живота си.

Винаги повтарям, че ТФ е по-добре да се взима профилактично, преди да сте „се сдобили” с каквото и да е заболяване, но специално за профилактика и рецидиви на онкологични заболявания , положителното действието на ТФ е безспорно. За съжаление в онкологията не се провеждат профилактични мероприятия, болестта се лекува тогава, когато вече се е  развила. Но при всички случаи Трансфер Фактор аз използвам при пациенти с различни онкодиагнози и в различни стадии на развитието на рака. Независимо от здравословното състояние на болния, Тф помага. Дали да понесе по-лесно химиотерапията или след преживяна тежка операция, Тф ще облекчи състоянието или ще помогне да се отървете от тежка болест и ще съкрати периода на възстановяването. Съветвам  ги да взимат профилактични дози ТФ дори след пълното им възстановяване.

- Онкологията не се развива за един ден. Колко дълго може да се развива болестта без да се установи диагноза –рак? Често хората живеят спокойно, не се чувстват добре, но отлагат посещението си при лекар? А когато им поставят диагноза – онкология втори, трети или дори четвъти стадий, се изненадват. Какво ще препоръчите за профилактика на онкологични проблеми?

За съжаление, често се случва, че онкологичното заболяване се „маскира” под някакво «обикновено», или никак не се проявява до определен момент. Причината за активиране на онкологичния процес е намаляване на активността на работата на имунната система. Съвсем достъпно обяснено звучи така: Т-Клетките не виждат мутиращата” ракова клетка. Тя започва да се дели с бясна скорост, защото няма кой да я спре. Процесът тръгва, развива се и изведнъж се проявява под някаква форма: кръвотечение или нещо друго, което плаши пациента и той се обръща за лекарска помощ. Кога, на каква възраст да се започне профилактика на онкологично заболяване, аз не мога да кажа. Най-голям риск за възникване на рака е при възрастните пациенти, но и при млади хора и деца също не е изключено да се развие. Моето мнение, че ТФ като профилактично средство за онкозаболявания (и не само) е добре да се използва от детска възраст през целия Ви живот. Раковите клетки се образуват постояно и при абсолютно всички хора. Просто с напредването на възрастта заплахата се увеличава.

„Пази се сам за да те пази Господ”  или ако Ви харесва повече „На каквото си постелеш, на такова ще легнеш”. Моите пациенти  съветвам, да „си постелят” Трансфер Фактор.

-Излиза, че при слаба имуна система върви безконтролно развитие на раковите клетки и се сдобиваме с онкологично заболяване, а силен и добре обучен имунитет контролира процеса на образуването на раковите клетки и ги унищожава без ние да сме  усетили?

Да, абсолютно вярно. А Трансфер Фактор е великолепно средство за създаване на умна, ефективна имуна система.

Много често близките на болния се обръщат с въпросище помогне ли Трансфер Фактор? Струва ли си да го взимат при последни стадии? Какво ще ги посъветвате?

Трансфер Фактор  ще помогне и дори е необходимо да се взима при четвърти стадий.

Често се сблъсквам със ситуации, когато роднини взимат решение вместо болния и поемат отговорност за неговото здраве, отказвайки каквато и да е помощ. Ако лечението, което предлагат колегите да е дори и само поддържащо, приемете го! Предлагаме Трансфер Фактор – използвайте шанса да му помогнете! Това МОЖЕ да му помогне, да го вдигне, да му удължи живота и да подобри качеството на живота. Ако без ТФ той ще живее да приемем 3 месеца със силни болки и страдания, то с ТФ той ще живее по-дълго и по-качествено. Аз имам пациенти, които намирайки се в 4 стадий не стигат до наркотични препарати. За съжаление човек си отива, но спокойно, без болка и мъка. Това действие на ТФ съвсем определено и ясно го виждам върху моите пациенти. При онкоболни задължително трябва да се използва Трансфер Фактор.

 - Всички фармацевтични продукти а и някои от БАД имат странични ефекти и ограничения в приема. Сблъсквахте ли се Вие във Вашата практика със странични ефекти от ТФ?

Без да преувеличавам нито веднъж не съм имала негативни странични ефекти при моите пациенти. Единствен продукт, който не съм използвала в моята практика, това е GluCouch, тъй като това е друго направление в медицината. Използвам Трансфер Фактор classic, Tri-Factor, Tri-Factor Plus и TF BCV.

-Благодаря Ви, Ирина Александровна, за тази изключително полезна информация!

За повече информация:

transferactor4life@abv.bg

skype:sianie74

tel:0894664080

 





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. анонимен - icq для телефона Guine
18.02.2012 01:40
http://icqmobilephones.net/ - icq для мобильного
<a href="http://icqmobilephones.net/">аська на телефон</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: merit
Категория: Други
Прочетен: 143839
Постинги: 43
Коментари: 39
Гласове: 19
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031